Goedkope screenprotectors, waar vind je die nou eigenlijk. Bij veel winkels beginnen de prijzen bij een euro of 5, en als je op zoek gaat naar een merkscreenprotector lopen de prijzen al snel op tot soms wel € 30,- per stuk! Zijn de verschillen écht zo groot, zijn die dure screenprotectors hun geld waard? Onze ervaring; nee, dat zijn ze niet. Veel winkels die telefoons verkopen, verdienen vooral aan de accessoires. Je loopt de Mediamarkt in voor een iPad en neemt gelijk even een smartcover mee voor 50 euro. Of je haalt er een nieuwe iPhone of Galaxy S3 en koopt ook direct maar een hoesje en een screenprotector.

Maar wat is nou de clue; op de iPad, iPhone of Galaxy S3 zit voor de winkel niet veel marge, ze verdienen er niet veel aan. Is het u ooit opgevallen hoe pushy sommige verkopers zijn op de aanschaf van accessoires zoals een dure screenprotector voor uw nieuwe telefoon of tablet? Dat komt omdat de winkel dáár zijn winst op maakt. Die prijzen liggen dus véél te hoog.

En om aan te tonen dat die prijzen écht veel te hoog liggen, roepen we 2013 uit tot het jaar van de goedkope screenprotectors! Alle screenprotectors die we in 2013 aan ons assortiment toevoegen, zullen we verkopen voor 95 cent. Jawel, 95 cent per screenprotector. Zijn dat goedkope screenprotectors, of zijn dat goedkope screenprotectors? En we maken in 2012 alvast een klein beginnetje door onze populairste screenprotectors in de uitverkoop te doen voor... 95 cent! Goed en goedkoop 2013 ingaan, met een goed beschermd scherm doet u natuurlijk op Budgethoesjes.nl!

iPhone 4 goedkope screenprotector
iPhone 5 goedkope screenprotector
HTC One X goedkope screenprotector
Samsung Galaxy S3 goedkope screenprotector
Nokia Lumia 920 goedkope screenprotector