Uw winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Ik heb een opmerking, compliment of klacht. Waar kan ik deze kwijt?

Wij stellen al uw terugkoppeling bijzonder op prijs. Natuurlijk is het voor ons het leukste om een compliment te ontvangen, maar ook voor klachten staan we ten zeerste open. Dankzij uw compliment, klacht of opmerking kunnen we in de toekomst onze dienstverlening blijven optimaliseren. U kunt al uw complimenten, klachten en opmerkingen mailen via ons contactformulier. Ons team van de klantenservice staat hier voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw compliment, opmerking of klacht goed wordt behandeld.

Ik heb een vraag. Aan wie kan ik deze stellen?

U kunt ons mailen door rechtsonderin op onze website te klikken op "mail ons" en het contactformulier in te vullen. U krijgt altijd binnen twee werkdagen antwoord van ons, maar ons streven is uw vraag binnen enkele uren al beantwoord te hebben.

Wanneer kan ik reactie op mijn vraag verwachten?

Omdat we weten hoe vervelend het is om lang op een reactie te moeten wachten, zorgt Budgethoesjes.nl er voor dat u bijna altijd binnen enkele uren al antwoord op uw vraag heeft! Slechts in zeer uitzonderlijke situaties zal het langer duren, maar ook dan heeft u altijd binnen 48 uur een antwoord.

Sommige mailproviders hebben een zeer strikt spamfilter; het kan zijn dat onze reactie door dit filter als "spam" of "ongewenst" wordt betiteld en de mail dus niet in uw inbox komt. Houd u dus ook altijd uw map met ongewenste berichten in de gaten voor het geval onze mail per abuis hierin terechtkomt!

Kan ik ook telefonisch contact krijgen met Budgethoesjes.nl?

Zeker weten! Helaas is het nog niet mogelijk om ons te bellen, maar als u op ons contactformulier even aangeeft dat u teruggebelt wenst te worden en uw telefoonnummer invult, dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op! Vergeet overigens niet uw telefoonnummer in te vullen.

Hou de site ook in de gaten, we werken eraan om u telefonisch net zo goed en snel van dienst te kunnen zijn als u per mail al van ons gewend bent!