Uw winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Ik heb een review ingestuurd, maar deze is niet zichtbaar. Hoe kan dat?

Bedankt voor het reviewen van onze hoesjes! Helaas krijgt Budgethoesjes.nl, zoals elke website, dagelijks te maken met een grote hoeveelheid spam. Als we reviews direct toe zouden laten, zou dat resulteren in tientallen volstrekt waardeloze, nietszeggende en automatisch gegenereerde spambericht per dag. Daarom hebben we gekozen om handmatig de reviews toe te laten die ook daadwerkelijk door jullie geschreven zijn!

Let wel; Budgethoesjes.nl publiceert alle reviews, die geschreven worden door onze klanten. Óók negatieve reviews! Het is dus zeker niet zo dat het geven van een slechte review resulteert in niet-plaatsing op de site. Wel kan het zijn dat we een aanpassing doen in de review; scheldwoorden zullen gefilterd worden bijvoorbeeld. Aan het aantal door u uitgedeelde sterren kunnen én willen we echter niets wijzigen. Zo houden we de site schoon en eerlijk.

Heeft u een review ingestuurd? Hartelijk dank! Binnen enkele dagen staat hij zeker op de site, dus hou hem in de gaten!

Ter illustratie dat wij géén reviews voor u achterhouden, een aantal negatieve reviews op een rijtje;

Review 1
Review 2
Review 3

Zijn er ook reviews over Budgethoesjes.nl?

Ja, zeker weten! We doen dag in dag uit hard onze best om u goed van dienst te zijn, en dat zien we terug in de reviews. Helaas staan er nog niet veel reviews over Budgethoesjes.nl op internet, maar het aantal groeit gestaag. Een greep uit de selectie;

Trustpilot.nl
Op het moment van schrijven 5 reviews, allemaal 5 sterren!

Marktplaza.nl
Vanaf 12 januari 2011 hebben we een gemiddeld cijfer gekregen van een prachtige 10 uit dertien beoordelingen!

Wij nodigen u van harte uit om op een reviewsite uw ervaringen met Budgethoesjes.nl met anderen te delen door het schrijven van een recensie. Dit kan op onafhankelijke site's zoals Trustpilot.nl eenvoudig en snel en u kunt er eenvoudig vele anderen mee helpen.

Wat mag in elk geval niet in een review?

We stellen het op prijs dat u onze hoesjes recenseert! Er is een aantal huisregels die u daarbij moet volgen, de meeste spreken redelijk voor zich. In elk geval willen we onze site schoon houden van slecht taalgebruik, discriminatie, onnodig kwetsende opmerkingen etcetera.

Feitelijke onjuistheden worden -in de regel- niet toegelaten. Ook hebben we liever niet dat u te veel "off-topic" gaat. Omdat we merken dat u graag onze dienstverlening beoordeelt, hebben we sinds kort de mogelijkheid toegevoegd om ook hiervoor sterretjes te geven.

Ook krijgen we regelmatig vragen over onze hoesjes via reviews binnen. Dit is niet de bedoeling; voor uw vragen kunt u ons altijd even mailen. Een review met een vraag kunnen we helaas niet plaatsen; omdat de reviewer nog geen ervaringen heeft met het hoesje zijn de uitgedeelde sterretjes -goed of slecht- niet representatief.

Reviews met hierin persoonlijke informatie zoals e-mailadressen, telefoonnummers etc. plaatsen wij niet, óf nadat we de persoonlijke gegevens verwijderd hebben. Dit is omdat wij niet kunnen controleren wiens persoonlijke gegevens ingevuld zijn.

Het klinkt als een hoop "verboden", maar het is noodzakelijk. Alle richtlijnen zijn opgesteld om de recensies zo objectief mogelijk te houden, zodat ze zo veel mogelijk waarde hebben voor u als klant. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; óók negatieve recensies worden vanzelfsprekend gewoon door ons geplaatst! Deze richtlijnen zijn dan ook niet opgesteld om negatieve recensies te weren, maar om alle recensies, goed en slecht, objectief en waardevol te houden.