Uw winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Kan ik op factuur bestellen?

Indien u een geldig KvK-nummer heeft is dit geen probleem. Het werkt als volgt; u plaatst uw bestelling, maar klikt nadat u onze algemene voorwaarden heeft geaccepteerd en op "Plaats uw bestelling" heeft gedrukt het iDealscherm weg. Druk hier dus niet op annuleren, aangezien wij u dan geen bevestigingsmail meer kunnen sturen.

Hierop stuurt u ons een e-mail waarin u aangeeft graag een factuur te ontvangen. Vermeld in deze e-mail uw KvK-nummer en de naam waarop de bestelling is geplaatst. U ontvangt van ons per e-mail in PDF een factuur,  welke binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald dient te zijn.

Ik wil graag ons bedrijfslogo op een hoesje. Kan dit?

Een eigen bedrijfslogo is in veel gevallen mogelijk. Wij werken echter met verschillende leveranciers, en deze leveranciers hanteren verschillende qourumeisen voor wanneer zij de hoesjes kunnen aanpassen. Mailt u ons met de verwachte hoeveelheid hoesjes die u af wenst te nemen, en welk model. Wij bekijken dan samen met u de verschillende mogelijkheden.

Kan ik bij Budgethoesjes.nl zakelijke korting krijgen?

Als u een geldig KvK-nummer heeft, komt u voor zakelijke korting in aamerking als uw bestelling het bedrag van € 150,- te boven gaat. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Ik wil reseller worden, kan dit?

U kunt reseller worden van ons assortiment. Als u reseller wenst te worden van ons assortiment Mofi-producten gelden aanvullende kwaliteitseisen. Mofi plaatst zichzelf in de markt als kwalitief hoogwaardig merk, en wil deze reputatie niet verliezen. Dit betekent dat u tenminste twee jaren onvoorwaardelijke garantie dient te verlenen op stik- en naadwerk en de kwaliteit van de logo's.

Neem contact met ons op voor meer informatie, we maken voor u een aanbod op maat. Treedt u toe tot deze markt, dan begeleiden we u graag in het proces van het samenstellen van uw order.