Uw winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Over Budgethoesjes.nl

Budgethoesjes.nl is een vernieuwende webshop die zich volledig specialiseert in telefoonhoesjes. Geen telefoons, geen opladers en geen accu's; alleen telefoonhoesjes! Deze richting is vanaf het begin van Budgethoesjes.nl doelbewust gekozen, en blijkt succesvol. Het resultaat is dat wij zeer scherp onze hoesjes kunnen inkopen, zodat u bij ons altijd de laagste prijzen vind! Maar niet alleen onze prijs is goed, ook de service kunnen we gespecialiseerd houden in hoesjes om u zo ten alle tijden optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze specialistische aanpak hebben we al vele duizenden tevreden klanten. Tevreden met onze hoesjes, kennis en service.

Budgethoesjes.nl hanteert een aantal kernwaarden die ons team ten alle tijden nastreeft;

- Optimale klanttevredenheid door,
- Scherpe prijzen op,
- Ons verfrissend assortiment hoesjes met,
- Snelle verzending en levering uit voorraad en
- Een zichttermijn op al onze hoesjes van 14 dagen

Maar dat is nog niet alles. Budgethoesjes.nl staat open voor uw feedback. Dankzij uw complimenten weten we waar u tevreden over bent, zodat we u daar in de toekomst tevreden over kunnen houden. Van uw kritiek leren we, en dat gaat bij ons niet zomaar de vuilnisbak in. U maakt Budgethoesjes.nl!

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Schroom niet om ons te benaderen! Misschien dat u in onze veelgestelde vragen sectie al antwoord vindt, en zo niet dan kunt u altijd mailen. Heeft u al een bestelling geplaatst, dan kunt u eenvoudigweg reageren op uw bevestigingsmail. Heeft u nog geen bestelling geplaatst, vult u dan even ons contactformulier in.

Wilt u meer weten over de meest recente ontwikkelingen van Budgethoesjes.nl? Neemt u eens een kijkje op onze blog en blijf op de hoogte van alle recente ontwikkelingen!