Uw winkelwagen is leeg.

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Screenprotector universeel

Screenprotector universeel

Beschikbaarheid In voorraad

Normale prijs: € 3,95

Speciale prijs: € 0,95

OF

Snel overzicht

Universele screenprotector van AcroIs Ultra Clear

Universele screenprotector

Meer afbeeldingen

  • Universele screenprotector

Details

Screenprotectors zijn de ideale aanvulling op elk hoesje; het scherm blijft altijd beschermt en ze zijn amper zichtbaar. Als u tóch een keer een grote en storende kras vindt, zult u blij zijn dat u de moeite heeft genomen om een screenprotector te gebruiken; deze kan immers nog vervangen worden, het scherm zelf kan dat niet!

Deze screenprotector is universeel en heeft een afmeting van 65x115mm; 5" dus. Hij is van AcroIs' Ultra Clear series, met een lichtdoorlatendheid van 99%. De (uiteraard verwijderbare) folie op de screenprotector is voorzien van een handig blokkenpatroon zodat hij eenvoudig op maat te knippen is. Mocht u hem ooit willen verwijderen, dan laat hij gegarandeert geen lijmresten of ander residu achter.

Hoewel we zelf na enig oefenen het knippen en aanbrengen volledig onder de knie hebben, willen we wel eerlijk tegen u zijn; het zelf op maat knippen van de screenprotector is een klusje dat precisie vereist. Het hoeft niet moeilijk te zijn, en kan erg netjes worden. Maar we raden u wel aan om er even de tijd voor te nemen zodat u precies de goede vormen heeft geknipt voordat u de protector aanbrengt. Enkele tips;

Gebruik het blokjespatroon om de screenprotector in rechte lijnen te knippen. Rond de hoeken een klein beetje af. Als de screenprotector helemaal op maat is geknipt en uw scherm is volledig stof- en vingerafdrukvrij haalt u met behulp van de rode sticker de voorste beschermlaag er een klein stukje af. Leg de protector nu met deze zijde op uw toestel, en haal de rest van de folie eraf terwijl u de protector aanbrengt. Gelijkmatig druk uitoefenen terwijl u dit doet. Als de screenprotector helemaal goed zit, haalt u met de tweede, blauwe sticker, voorzichtig de voorzijde eraf. Vergeet dit niet, anders is uw protector onnodig dik en krasgevoelig. Deze beschermende laag is namelijk niet krashard, terwijl de protector dit zelf natuurlijk wel is. Voila; uw screenprotector is aangebracht en uw scherm is beschermd!

Let op; de screenprotector wordt niet geleverd in retailverpakking.

Controleer vooraf even of de screenprotector goed past op uw toestel. Hij meet 65x115mm. Als hij niet past, overweeg dan onze 9" universele screenprotector te kopen.

Bestellingen van drie stuks of meer krijgen een gratis microvezel schoonmaakdoekje voor uw scherm.